onsdag, april 20, 2011

Snart

Jag kommer tillbaka snart... Livet är bara så tungt just nu...

måndag, april 04, 2011

När det säger stopp

Jag är så trött, så innerligt utmedgjord att jag har bestämt mig för att hålla upp med mina ungerska lektioner för ett tag.
Det känns inte längre roligt att gå dit och det blir en pina...
Det mesta går per automatik nu och jag känner mig helt orkeslös... Som ett litet tomt skal känner jag mig ikväll, så tyvärr blir det inte så hemskt mycket mer upphetsande än så här hos Krokofanten ikväll... Nu skall jag gå och lägga mig, skall bara dricka upp min te först! Go'natt!!

fredag, april 01, 2011

Ny bok

Jag har börjat att läsa en ny bok efter "A Year In The Merde"...
En av mina irländska kompisar, Jo, rekommenderade "Let The Great World Spin" av Colum McCann.
Irish National Book Award, so on and so forth... Ja, ja tänkte jag, men varför inte. Jo vet vad jag gillar och jag litar på henne!
Nu förstår jag bättre, 4 sidor in i boken läser jag "Revolving doors pushed quarters of conversation out into the street".
Jag vet inte varför men det är något av det mest poetiska jag har läst på länge. McCann har ett språk som är så fantastiskt tilltalande, sammetslent!
Jag är såld på den här boken! Längtar efter att få krulla ihop mig med en kopp te och läsa! Det skall bli fint väder imorgon, 20-någonting grader varmt och dessutom måste jag gå ut och fixa lite grejor till paket som jag skall skicka + tyg och lite garn!
Men på söndag, då jäklar skall det regna! Då har jag stämt träff med Mr McCann!