söndag, december 31, 2006

Gott Nytt År

Vill bara önska ett riktigt Gott Nytt 2007 från Paris!
Hoppas att detta blir ett bra år för alla!
 Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. Gott nytt år på dig! Undrar om det blir ett till Parisbesök för mig 2007... den som lever får se. :)

  SvaraRadera
 2. Brazilian Linda: Gott nytt år till dig också!

  "Lilla" Johanna: Skulle vara QL om du stannar lite längre nästa gång... Vad det gäller lilla så är jag klart äldre än du, men gällande storlek är det nog tvärt om... Jag är i helt normal storlek för en fransyska men liten för en svenska... Ynka 1.60m...

  Hibiscus: Bonne Année à toi aussi!

  SvaraRadera
 3. Hihi. Ja, då är du lika liten som jag. Fast jag mäter inte längre än 159 cm just nu, krympt i och med att ryggen blivit allt snedare, men efter februari kommer jag ha växt om dig, i och med operationen som gör att jag blir rakare kommer jag bli ett par centimeter längre på kuppen. Haha! Och apropå Paris så vill jag absolut stanna längre nästa gång, så man hinner göra lite mer än att bara stressa runt.

  SvaraRadera
 4. Nu har du en utmaning hos mig :)

  SvaraRadera
 5. God fortsättning! Jag satt på tåget till Strasbourg i morse och genom hela västra Frankrike var det lika dimmigt som dina bilder från La Defence före jul. Hoppas du haft det skönt i Sverige. Det hade vi!

  SvaraRadera
 6. Gott nytt år kanske lite sent att komma med nu men god fortsättning och hoppas du haft bra över jul och nyår

  SvaraRadera
 7. Förreten, kolla på min blogg och se om du vill vara med och göra ett månadsinlägg.

  SvaraRadera
 8. Hej! Gott nytt själv. Undrar om du som bor i Paris kan svara på det här. Jag ska till Paris i mitten av mars och tänkte besöka ett ställe som fanns för många år sedan uppe vid Belleville. Jag tror det hette Nouillaville eller dylikt och var en jätterestaurang med asiatisk mat. För det första vet du om den finns kvar, för det andra är den i så fall lika bra som i början av 90-talet då den var fullsatt med båda asiater och annat löst folk.

  SvaraRadera
 9. Tack för adress mm. =) Bor du i La defense förresten. Jag kommer ihåg när det byggdes. Bodde i 14:e då. Jag var där och tog många fina bilder.

  SvaraRadera