söndag, december 07, 2008

Snuskisar

Som en del av er vet brukade jag baka pepparkakor med min mormor när jag var yngre, och av sista degbiten blev det alltid en "gubbe med snopp"...
Sen kan man ju fråga sig om en gubbe utan snopp är en gubbe eller hur det nu blir med den saken... Men vi får ta det en annan gång...

Jag har äntligen bakat ut hela min pepparkaksdeg, det blev 782 stycken i år, och gissa vad det blev av den sista degbiten? Just det!! I min kamp mot könsdiskriminering har jag även skapat en gumma med tuttar... Så det så...

9 kommentarer:

 1. Haha :)
  Det vart en och annan grej av lussebullsbaket hos mig också :D

  SvaraRadera
 2. Vad har jag för bloggkompisar egentligen? Den ena snuskigare än den andra. =)

  SvaraRadera
 3. Generöst att ge honom en snopp längre än armen. Det är annat än Posiedon statyn här i stan, i enden av avenyn - den har längre stortå än snopp - har jag observerat.

  SvaraRadera
 4. Välutrustad gubbe, måste jag säga. Och gumma, ingen dålig hylla, det inte! ;)

  SvaraRadera
 5. In the post please !!!!!!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  I helgen ska jag ga förbi frukthandlarn pa Rue du Midi, det stämmer verkligen att dom har mycket och fräscht. Pa mitt Champion finns verkligen ingenting... Det enda jobbig med Rue du Midi är att det blir lite tungt att bära hem, men drar med mig mannen i helgen :)

  Förresten, köpte svenska köttbullar pa Picard i Vincennes igar och de var verkligen jättegoda. Köper vanligtvis inte svensk mat sa där men frysta köttbullar är sa smidigt att ha hemma. Och de var verkligen goda, inte sa där trakiga som de man kan köpa pa Ikea.

  Far man fraga var i Vincennes du bor? Lite nyfiken om vi kanske gar om varann varje dag :)

  SvaraRadera
 7. Avec plaisir!! :)

  Jag hör av mig när vi är tillbaks fran jul och nyarsfirande. Vad kul!

  Vi bor pa helt andra sidan Vincennes, om du följer sparet fran La Mairie mot Fontenay sa ligger det en stor ganska ful byggnad där som ser ut som ett S ungefär. Där bor vi! :)

  Bonne nuit!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar de där pepparkakorna. Själv gjorde jag döskallar i år. Och pepparkakor formade av glas (runda alltså) där jag och min kompis skrev tokiga saker med glasyr. God jul!

  SvaraRadera
 9. Haha, det är bra att det är jämlikt i Pepparkaksland också!

  SvaraRadera