fredag, januari 16, 2009

Får jag lov att presentera...

...Charles...
Jag har blivit med katt... Jag fick en katt av moster Svea, en stickad katt...
Jag är väl ingen större anhängare av prydnadskuddar, porslinsfigurer eller annat som inte är funktionellt, men när jag fick Charles så blev det kärlek!

En av mina favoritfilmer är Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain och jag gillar särskilt mycket när Amélies pappas trädgårdstomte reser världen runt.
Jag tänkte att det här kan bli riktigt roligt... Charles heter nämligen Lindbergh i efternamn, precis som den kände flygaren.

Charles har redan börjat resa, han har varit vid Eiffeltornet, och vid Louvren. Han kommer snart att åka till London och senare i år Sverige...
Han finns redan på Facebook och man kommer även att kunna följa hans äventyr här på bloggen!
Här kommer Charles...

3 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt gjort trädgårdstomte-grejen. Som en fas i att bearbeta min separation, råkade jag befinna mig en natt utanför Hindås, något på kanelen, och frestelsen blev för stor när jag såg en trädgård full med trädgårstomtar. Det var en kul grej! Lämnade tillbaka honom ett år senare med en flaska vin och en power point presentation, då hade han bl a festa med självaste Jerry Williams...

  Anyway, jag hittade inte Charles på Facebook!

  SvaraRadera
 2. Du får leta på min e-mail adress så hittar du mig och har du hittat mig så hittar du Charles... Jag kan ge dig mitt riktiga namn också om du vill... :o)
  Har du fortfarande bilderna på din trädgårdstomte?

  SvaraRadera
 3. Nu har jag satt in en bild på min blogg bara för din skull! Anyway - jag hittar inte din mailadress?

  SvaraRadera