tisdag, januari 13, 2009

Yoga

Jag bestämde mig för ett par månader sedan att börja med Yoga. Jag hade tänkt på det ett bra tag men tog till slut tjuren vid hornen och började yoga lite hemma.
Vid första försöket höll jag på att bryta näsan. Jag har nämligen parkettgolv hemma och använde ett vanligt liggunderlag... Det var ingen bra idé, särskilt inte som man gör "hunden med nedböjt huvud" eller vad det kan heta på svenska.

Sedan dess har jag investerat i en matta och igår var det då dags för premiär passet på Ekilys.

Lisa, som också bor i Vincennes, hade redan varit där en gång förra torsdagen och tyckte att det var bra. Det kändes bra att ha en liten idé om vad man ger sig in på.
Jag hade kommenterat på Lisas blogg och berättat att jag skulle gå igår och skojat om att vi kanske skulle ses...

Efter en mycket brant trappklättring kliver jag in på Ekilys. Där står en tjej som jag känner igen som Lisa. "Bonsoir" undslipper mig och sedan kan jag inte låta bli att fråga... "Är det du som är Lisa?" Och det var det! Det är jag som är Krokofanten säger jag då. Ja, hon visste ju inte vad jag heter egentligen... :o)

Och snickesnackandet kom igång! Det var jätteroligt att träffa dig Lisa!! Det gjorde kvällen och yogapasset extra roligt!

Och visst var det bra! Salen är inte särskilt stor och det är fräscht och rent. Själva passet var mycket jobbigare än jag trodde. Men det gjorde under i rygg och nacke!
Avslappningen gjordes med hjälp av en andningsteknik och jag lyckades för första gången rensa hjärnan på tankar och bara vara, åtminstone i 5 minuter och det kändes som en seger!

Jag skall gå tillbaka nästa vecka igen och resten av veckan göra övningarna vi gjorde igår.

Förhoppningsvis träffar jag Lisa igen nästa vecka...

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag driver butiken http://yogalabs.e-butiken.se/. Jag försöker få lite fler besökare för att fler skall få möjlighet att testa våra ekologiska yogamattor.

  Jag undrar därför om du vill länka till oss. Om du lägger en länk någonstans på din site får du som tack köpa en ekologisk yogamatta från k.a.r.m.a CONSPIRACY© till grossistpris (249 inklusive frakt). Du kan läsa mer om denna matta här: http://yogalabs.e-butiken.se/?artnr=yl%5Fkarma%5Fmat%5Fnature samt på http://karmaconspiracy.com

  Om du är intresserad vill jag att du länkar till http://yogalabs.e-butiken.se/

  Namste och lycka till med din yoga och blogg.

  vänligen,
  Johan

  SvaraRadera