lördag, juni 16, 2012

Veckan som gått

Så har man hunnit med både 17 års jubileum, Bikram yoga, gnabb med chefen, väskförsäljning och shopping...
I tisdags påbörjade jag mitt artonde år i Frankrike. Tre månader blev lite längre än det var tänkt, förlåt mamma! Men det är ju så här som det var tänkt!
Annars har jag gnabbats med chefen hela veckan. Han har varit på uruselt humör och då är det fasen inte QL att jobba med honom. Jag blev jättesur på honom för att han var korkad och klantig och det kände han väl för han bad mer eller mindre om ursäkt, väldigt förklätt, men jag vet att han har svårt för att erkänna att han har fel! Igår var vi iallafall mer eller mindre kompisar när han gick hem. Det är ju bra!
Jag har hängivit mig åt min drog även denna vecka, jag är så glad att jag har hittat vägen till Bikram yoga. Det bästa som kunde hända mig i träningsform!

Jag har börjat sälja av en del av mina saker igen, saker som jag inte använder. Den här veckan la jag ut två annonser, en Crumpler väska och en fotoryggsäck. Crumpler väskan sålde jag till en liten dam idag. Hon var så glad för att det var precis en sån väska som hon hade letat efter och jag är glad för att jag vet att väskan har fått ett nytt fint hem! Hurra för Blocket, Le bon coin och eBay!

Jag gjorde äntligen slag i saken och gick till Lush för att köpa henna. Jag har gått över till ekologisk hårfärg men jag tycker inte att det är tillräckligt och jag brukade färga håret i henna när jag var tonåring.
Jag fick lite tips av tjejen som jobbar i Lush butiken, väldigt trevlig! Jag brukade alltid låta hennan sitta i i 4 timmar minst. Hon sa att 2 timmar räcker och att vill man ha en djupare färg ska man börja om med en ny blandning efter några dagar.
Jag ska testa och så får vi se hur det blir. Sist jag provade henna som jag köpte i en pakistansk butik var det en besvikelse... Badrummet blev svartare än min skalp!

Annars? Jo, det har regnat oavbrutet i två dagar. Nu håller det faktiskt upp, men det känns ganska långt från sommar för tillfället.
Det verkar som om det ska bli lite bättre väder imorgon, hoppas det!

2 kommentarer:

  1. Oh, vilken vecka du haft! Själv har jag i stort sett bara jobbat och tränat (det senare en förutsättning för det första) Längtar efter lugnare tider eller semestern för all del! Önskar dig en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera
  2. Oj vad du har hunnit med mycket! Inte bra det där med chefen (varför får så många storhetsvansinne och vägrar se att även de kan höra fel?) men bra att det verkade läsa sig. Stor kram!

    SvaraRadera