söndag, september 14, 2008

London Part VII

Fredag i London...
Charlie-Bubblan hade fått lite knas i ögat och så behövde han vaccineras... Vi skulle till "the vet". Taxi bokad på morgonen, jaga katten runt lägenheten för att locka in honom i buren...
Veterinären hade hundar... Vänliga själar men lite kladdiga i pälsen...

Jag var bara tvungen att köpa kattgräs till Charlie när jag såg namnet på lådan... :o)

Jag ville träffa kompisen J innan jag åkte hem och vi bestämde oss för att äta lunch i Chinatown på en restaurang som moster hade rekommenderat. The Golden Dragon!

Jag tog nem till förrätt, ganska gott... Varmrätten var väl OK...
Det finns många olika åsikter om The Golden Dragon. Jag har ätit på bättre asiatiska restauranger men också sämre... Ett mitt-emellan betyg blir det... 5 av 10.

Vi gick vidare till Piccadilly Circus efter lunchen. Jag letade efter en drysack (vattentät överdragspåse) till min kamera, men det visade sig vara näst intill omöjligt...

Vi bestämde oss för att åka vidare mot Holborn och ta en kaffe nära kontoret innan jag skulle vidare till en pub för att träffa S.

Efter en öl med S och hennes kompisar åkte vi vidare mot Camden Market.

Camden Market... Där var jag senast 1991 eller 1992... Då köpte vi Doc Marten kängor och indiska tunikor med speglar på. :o)
Den här gången blev det två påsar te.
Helt klart värt ett besök! Det finns ALLT och det har blivit lite mer "städat", tyvärr är Camden Market som resten av London väldigt dyrt!
Efter ytterligare en (OK två då kanske) öl gick (med betoning på gick) vidare mot en thailänsk/indonesisk restaurang som S kände till. Jädrar vilken omväg vi gick... Jag trodde min själ aldrig att vi skulle komma fram! Laksan var desto godare när vi äntligen kom fram...
Som tur var tog vi bussen hem... Helt slutkörda var vi och morgondagen skulle spenderas på matmarknad och heja på Sverige i EM. Tyvärr vet vi ju nu hur det gick... :o(

2 kommentarer:

  1. Pussy lawn, hihi :)

    Fina bilder! Jag gillade Camden Market när jag besökte London, men har inte varit på den där matmarknaden, kanske nästa gång? Det är ju mycket roligare att handla mat om det är på en marknad och man får provsmaka o så! Teet såg jättegott ut!

    SvaraRadera
  2. camden är ett måste i london, jag tycker nog norra london (camden, euston..) och södra (canary wharf, london bridge området..) är roligast/finast/mest intressant.. bor i camden just nu med fransk pojkvän. fin blogg!! :)
    kram becky//i london

    SvaraRadera