måndag, september 08, 2008

Utan Ord
Fler bidrag hos Pumita

15 kommentarer:

 1. Åh ett upplyst Eiffel-torn. Vackert och får mig att längta till Paris men kanske , kanske blir det ett kortare besök i höst. Hoppas. Sitter stjärnorna där för att Frankrike är ordförandeland i EU?

  SvaraRadera
 2. Alltid lika mäktig och vacker! Vill se den IRL nån gång. Fina färger på din bild. Reagerade också på stjärnorna men de matchar bra. :)

  SvaraRadera
 3. Visst sitter stjärnorna där tack vare eller på grund av Frankrikes Ordförandeskap i EU. Bilden är tagen i lördagskväll. Tyvärr syns inte den blå färgen riktigt på tornet då jag använde en lång slutartid och att vitbalansen var lite sned... :o).
  Den blå färgen blir mer och mer intensiv för att sedan avta osv.

  SvaraRadera
 4. Så vackert! Vilken härlig färg, och så stjärnorna på, fint!

  SvaraRadera
 5. Åh, så vackert! Jag vill till Paris, nu!!

  SvaraRadera
 6. Åh jag vill dit! Det verkar så häftigt ;O)

  SvaraRadera
 7. Jag har många foton på Eiffeltornet men ingen med ett sadant vackert ljus. Mycket fin bild.

  SvaraRadera
 8. Jag håller med Sanbarnet , jag har också sett många kort på Eiffel-tornet men inget så vackert som det här. Gillar verkligen ljuset. Mina egna försök att fota det upplysta tornet på kvällen har varit ganska misslyckade.

  SvaraRadera
 9. Först nu förstår jag vad det var de ville att vi skulle uppfatta på spansk teve när Frankrike blev ordförandeland. Jag såg bara ett blått Eifeltorn den gången. Tack för svaret även om du var omedveten om min fråga!

  SvaraRadera
 10. Kan ni komma på momangen får ni fint väder och ungefär 25°C varmt om det skulle passa. Det skall vara fint hela veckan fram till helgen, som vanligt... Men då skall jag till London så jag är garanterad regn ändå... :o)

  SvaraRadera
 11. Åh, Paris, Paris.... när ska jag ha tid att åka dit igen?

  SvaraRadera
 12. Det ser ut som ett smycke! Tänk att jag varit där uppe i min ungdom. Skulle vilja åka till Paris igen, nu med min man.

  SvaraRadera
 13. Det var en vackert foto av Eifeltornet som upplyst. Ha de gott!

  SvaraRadera
 14. Underbart foto på Eiffeltornet!
  Måste nog åka till Paris någon gång i livet!

  /Caroline

  SvaraRadera
 15. Vilka fina bilder på Eiffeltornet.
  Synd om dig som inte kom iväg till London och fick träffa din vän. Men brand i tunnel kan få vem som helst att stanna hemma. Hoppas allt är bra annars. =)

  SvaraRadera