onsdag, augusti 03, 2011

Fiskpedikyr

Förra gången jag träffade Mysan så hade vi lika kul som vanligt och tyckte båda två att det är ju verkligen urlöjligt att vi bor i samma stad och träffas så sällan.

Vi kom fram till att en stående date minst en gång i månaden var svaret på detta urlöjliga konstaterande. Hur det nu kom sig att vi pratade om fishpedikyr vet jag inte men vi ville båda testa och sa att det får bli vår nästa date...

Så var det fixat! Jag köpte två kuponger på Groupon i Paris för fishpedikyr och efter det ska det bli tibetansk mat på en av 3 tibetanska restauranger vi såg när vi strosade runt i Paris!

Vi ska visserligen på semester i Sverige (inte ihop tyvärr) först men jag tycker att det ska bli jättekul och ser fram emot vår lilla date i slutet på augusti!

3 kommentarer:

 1. Huu...tycker sådan där fiskpedikyr verkar jätte läskig, men så har jag också en smärre fobi för fiskar och allt som finns i vatten ;)
  Hoppas att du får en härlig semester. Blir du fikasugen en eftermiddag, vet du vart du hittar mig ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fiskpedikyr...spännande!Kanske skulle pröva med "spiggen" nere vid bryggan;)

  SvaraRadera
 3. Ellinor: Jag älskar fiskar och vatten och krabbor och Jacques-Yves Cousteau! Jag läste också att fiskarna inte har tänder utan suger upp de döda hudpartiklarna... Låter ju väldigt trevligt... Urk! Hur som helst, det sägs att det ska kittlas lite eller som att ha fötterna i kolsyratvatten... Rapport och foto kommer jag lovar!

  Mrs K: Jag skulle nog testa med sjöhästar först, men det kanske du inte har nere vid bryggan... Spiggar verkar ju onekligen att vara trevliga små djur...
  Vi kommer att hålla dig underrättad... Det finns ett jättebra SPA (har jag hört) i stockholm iallafall... Kanske vore något?!

  SvaraRadera