söndag, augusti 21, 2011

Söndag i sängen...

...blev det inte för mig, dels för att det är lite för varmt på alla ställen utanför duschen, dels för att det finns tusen miljoner saker att göra i lägenheten och dels för att; hör och häpna duvkräken sitter och kuttrar. Jag är säker på att de har skaffat en:

a) mikrofon
b) förstärkare

alternativt en

c) megafon

det låter nämligen som om de sitter på min huvudkudde och kuttrar och fjantar sig!

Hur som helst så har jag börjat kolla i en del kartonger som jag packade för ett par månader sedan och det finns en del som ska ges bort, säljas och en hel del böcker som ska BookCrossas.

Special meddelande till Ellinor: Jag hittade "Hundra år av ensamhet"! Jag kan skicka den till dig om inte du ska till Paris snart.

Det blev en mycket produktiv dag, men än är det mycket kvar! Jag tittade till på termometern under dagen när jag tyckte att det kändes lite väl varmt: 34°C i skuggan... Men jag klagar inte :o)

Nu tänkte jag hoppa till kojs med Professor Langdon, han jagas för närvarande av bovar i Washington...

Jag tänkte hämnas på duvjäkeln och lägga ut en bild på honom när han är orakad (och med slipsen på sned) :oD

2 kommentarer:

  1. Oh, har du hittat DEN boken!? Det har varit lite av mitt second hand mission denna sommar. Dessvärre har jag inte rönt några större framgångar. Har tyvärr inga planer på att besöka Paris nu det närmsta, så om du har möjlighet att skicka den så har du en tjej här som skulle bli väldigt glad :) Du kan väl maila mig på ellinor.engstrom@hotmail.com

    Vad gäller Browns böcker sedan så är spännande och fängslande även om också de liknar varandra ganska mycket. Men ibland är det skönt att läsa sådant också!

    Stor kram

    SvaraRadera