lördag, november 05, 2011

Yrer i hôvet och kemiska substanser

Jag har varit yr i huvudet och illamående i lite mer än 10 dagar! Det är förbannat otäckt och psykiskt väldigt ansträngande. Det började veckan innan jag åkte till Barcelona och har hållit i sig sedan dess, varannan dag ungefär...

Jag tror mig veta var det kommer ifrån, jag har nämligen trappat ner på den kemiska medicineringen. Men allt har gjorts enligt "gällande regler". Lite i taget osv.
Sen jag gick tillbaka till jobbet har det blivit ännu värre. Igår morse trodde jag att jag skulle bli tokig!
Jag ringde min läkare som sa: "Jamen, du skulle inte ha slutat ta medicinen!"
Men jag mår ju illa när jag tar dem, och lika illa när jag inte tar dem... Inte en chans i helvetet att jag börjar att ta någon sådan substans igen! Aldrig i livet!

Hon rådde mig, efter en mycket livlig protest från min sida, att ta ett milt preparat gjort på Johannesört.
Jag tog en kapsel igår morse och jag mår mycket bättre idag. Vi får väl se hur det utvecklar sig. Helgen ska iallafall bli MYCKET lugn med MYCKET vila!

Jag kan inte säga detta ofta nog: Var försiktiga med sån här medicinering, även om läkaren säger att det behövs ska man inte behöva må sämre med medicinen än utan...

Detta var absolut första och sista gången jag tog antidepressiva medel!!

1 kommentar:

  1. Jag har aldrig tagit sådana, men jag har samma inställning som du. Hellre snacka med någon om det - å aktivera sig (inte det lättaste om man är deppson). Men Johannesört ska vara milt och bra har jag hört, så där är du kanske inne på ett bra spår.

    Kraaam!

    SvaraRadera