söndag, mars 25, 2012

"Herregud...

...nu kan jag snart inte svettas mer" tänkte jag fler än en gång igår under Bikram passet!

Jag anser att jag är ganska så vig (efter två års Pilates och 2 års Hatha Yoga) men det var en fis i rymden jämfört med yoga utövarna igår! Visst man gör det man kan och det är ingen tävling men den som säger att han eller hon inte tittar på grannen ljuger.
Jag är full av beundran och det sporrar mig verkligen till att gå fler gånger! Jag trodde att jag skulle lida mer av värmen men det gick över förväntan.

Jag fick sätta mig ner på knä flera gånger för att det snurrade i huvudet men jag tyckte att det gick riktigt bra.
Jag såg visserligen ut som en kräfta efteråt (sa Isa som själv såg ut som en kokt dansk korv) men jädrar vilken hud man får. Mjuk som en bebisrumpa!

Igår var jag alldeles urlakad och somnade klockan 22.00 men idag har jag fort runt som ett torrt skinn.
Jäklar vad jag har städat och fejat, lagt ut en hel drös med grejor på eBay. Jag har till och med bakat en banankaka till jobbet imorgon!

Nu ska jag ta det lugnt och varva ner lite innan den nya jobbveckan börjar! Häpp! 

5 kommentarer:

 1. Hmm, du får nog förklara skillnaderna? Detta verkar ju inte vara karma, relax och zen and all that jazz? Värsta innebandy matchen typ juuuu!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt! Jag älskar när jag får sådana där ryck och får en massa gjort! jag älskar ännu mer efteråt när man med gott samvete kan ligga i soffan en stund! :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle så gärna vilja testa detta men mig veterligen finns det inte i dessa trakter. Två tjejer från jobbet har varit i Göteborg så kanske följer jag med dem en gång. Verkar i alla fall väldigt jobbigt, men också roligt.
  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ellinor, det finns "Hot yoga" på Aroma Spa i Borås... http://www.aromaspa.se/category/yoga/ Det är bara ett annat namn på samma sak skulle jag tro.
  Ett pass ska bestå av 26 "ställningar" och pågå i 90 minuter... Jag ska försöka att få med mamma på ett pass när jag är hemma i Påsk!

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset - lustigt att jag läser detta just nu då jag och en kompis för bara en timma sedan diskuterade just detta! Kanske skulle passa på att följa med er när ni ska dit då ;)

  SvaraRadera