tisdag, februari 09, 2021

Frost skador

Idag var det verkligen kallt när jag gick hemifrån i morse. Visserligen bara -4 men det verkar som att jag har blivit lite av en mes när det gäller kyla.

Mössa, handskar, dunväst under dunkappan och för en gångs skull var jag glad över ansiktsmasken, den skyddade från den kalla vinden.

När jag kom fram till Paris snöade det över Champs Elysées, små hårda otrevliga flingor! Jag hade redan tagit en paus för att dricka en kaffe i Châtelet innan jag bytte tåg, jag var som vanligt för tidigt ute igen.

Jag passade på att köpa rågmjöl och rågkross och allehanda flingor för att baka ett danskt rågbröd med surdeg till helgen när jag gick förbi Bio C Bon. De öppnar 8:30 så det passade ju perfekt när man har 10 minuter till godo.

Under behandlingen så hade jag lite svårt att slappna av men mot slutet så somnade jag, tror jag. När Dr Tran Dinhs assistent kom in i rummet så visste jag inte var jag var eller vad jag gjorde där.

Jag tror att jag var mitt inne i en dröm och var alldeles yr efteråt, jag hittade inte toaletten, men efter ett par minuter så gick det bra och jag hittade vägen ut från mottagningen.

Det känns som om det håller på att lossna tack vare akupunkturen. Jag är tröttare än vanligt men sover bättre och mitt tankesätt håller på att förändras också. Jag känner mig mycket lugnare och stressar inte upp mig lika lätt längre. Jag ser framemot fortsättningen!

Dagens bild är på den gråa Paris himlen precis vid utgången från RER A på Avenue Carnot.

9 kommentarer:

  1. Vad skönt att du mår bättre, hoppas att du slipper migränen :).
    Vackert foto!Vad är det för träd? Och taget på en gata som jag har bott på hotell på för hundra år sedan.. Glömmer aldrig namnet - Carnot och så var det alldeles fullt med bilar på den ;)! /Annika F

    SvaraRadera
  2. Hej Annika,
    Ja, det börjar ta fart med akupunkturen, jag känner att det börjar att lossna nu!
    Jag tror att det är plantanträd, det brukar det vara. Ska jag vara ärlig så tittade jag inte så noga. ;o)
    Det är fortfarande fullt med bilar på Avenue Carnot. :o)

    SvaraRadera
  3. DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag karlsson Mehterzail från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK....

    SvaraRadera
  4. Hej
    Jag ställer till ditt förfogande ett lån från 20.000Kr till 2.000.000Kr under mycket enkla villkor med en ränta på 3%. Jag gör även investeringar och lån mellan privatpersoner av alla slag. Jag erbjuder kort- medellång- och långfristiga lån i samarbete med min advokat. Vi är omedvetna om dina användningsområden och våra överföringar tillhandahålls av en bank för säkerheten för transaktionen. För alla dina önskemål, lägg förslag angående priser och betalningsplaner så står jag till ditt förfogande. slutligen för mer förståelse kontakta mig: christian.berger1942@gmail.com

    Kontakt e-post: christian.berger1942@gmail.com

    Kontakt e-post: christian.berger1942@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Finansiering eller kredit brådskande och pålitlig

    Hej
    Inom området ekonomi investeringar och lån mellan individer specialiserade erbjuder jag mina tjänster till alla människor av god karaktär och framför allt för att kunna uppfylla sina åtaganden. Jag klättrar i följande områden:

    Personligt, Konsolidering, Omorganisation, Kommersiellt, Student, Bilar, Övrigt/Övrigt, Företag, Jordbruk, IT, Immaterialrättstjänster för företag, Industrimän, Konstnärer, Mode, Medicin, media, bolån, fastigheter.

    För annan ytterligare information, tveka inte att kontakta mig.
    E-post: igroupe362@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera
  6. Guten Morgen,
    Benötigen Sie einen seriösen und schnellen Kredit?
    Ich biete Kredite zwischen seriösen Privatpersonen zu einem Zinssatz von 3% an.
    Meine Kreditvergabeprinzipien basieren im Wesentlichen auf gegenseitigem Vertrauen, der Achtung der Verpflichtungen beider Parteien und der Einhaltung von Kredit- und Rückzahlungsstandards.
    Für weitere Informationen senden Sie mir eine E-Mail an: eugeunia.budurea@gmail.com
    Viber: +33774120897

    SvaraRadera
  7. Dobro jutro

    Trebate li zajam za osobne potrebe ili za svoje poslovne potrebe? Evo dobrih vijesti za vas. Na pravom ste mjestu. Imamo mogućnost davanja komercijalnih i osobnih zajmova tvrtkama i pojedincima po stopi od 3%. Molimo kontaktirajte nas e-poštom na: eugeunia.budurea@gmail.com
    Viber: +33774120897

    SvaraRadera
  8. hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785




    hej allihopa, jag vill ägna en minut åt att berätta om ett ärligt låneföretag som gav mig ett kommersiellt lån med begripliga villkor till låg ränta. de erbjuder alla typer av lån.
    Kontakt e-post: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447300508785

    SvaraRadera
  9. Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja, maila oss idag på (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån..

    Låneerbjudande

    SvaraRadera