söndag, april 05, 2020

Utan snus 20 dagar...

...försmäkta vi på denna öde ö...
Eller snus, det struntar jag i, det enda snuset jag känner till är Ettans snus som min morfar ibland bar mig köpa en dosa av. Vi är väl heller inte på en öde ö men idag har vi varit i karantän i 20 dagar. 
Jag klarar karantänen ganska bra, tycker jag själv iallafall även om jag började tveka lite igår.

Jag såg en tveksamt humoristisk bild på Facebook igår, jag tycke den var otroligt rolig själv men nja, det kanske kan diskuteras... Jag fick ett fullkomligt hysteriskt skrattanfall när jag tänkte på vilken min mina grannar skulle göra om jag dela bilden i vår WhatsApp grupp.
Då kan man ju börja undra om man inte är lite socialt understimulerad?! Tack och lov jobbar jag imorgon!

Annars, jo, jag drog upp min enda morot som överlevde sådden förra året! Resterande polkabetor så grönsakslandet är nu nästan klart för årets sådd.
Idag ska jag plantera om svartvinbärsbusken som är högst olycklig jämte hallonbuskarna och björnbärsbusken som har varit högst olycklig sen han började bo hos oss. Han har levt i en kruka förra året men nu är det dags att stå på egna rötter.

Vi har fått ett tufft gäng kajor som skrämmer bort alla småfåglar och papegojor och äter upp all fågelmat. Jag vet inte riktigt var jag ska göra för att bli av med dem för de skränar och har sig, som ett gäng otrevliga busar. Tips emottages tacksamt.

En annan "spännande" sak, jag sprang maraton för 4 år sedan i dagarna och var jädrigt vältränad, nu i år har jag börjat att få träningsvärk från trädgårdsarbetet och min online yoga som jag gör varje dag... Jo du, så har jag det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar