torsdag, april 02, 2020

Same old, same old...

Jaa, det händer inte särskilt mycket här... Jag har jobbat sedan i måndags och tur är väl det!
Jag har bestämt att jag ska börja jobba heltid från och med den 20:e april dels för att jag bara jobbar hemifrån och slipper 3 timmars pendling dels för att jag ändå skulle öka deltiden i maj och börja heltid i juni.
Mitt beslut känns bra, dessutom har jag 10 dagars semester att ta ut innan slutet på maj så det blir ganska lugnt ändå.

I och med att jag avslutar min deltid kommer jag heller inte att ligga försäkringskassan till last eftersom det är just försäkringskassan som betalar hälften av min lön under den här tiden.
På mitt arbete permitteras ingen för närvarande, vi jobbar alla fulltid, vi får SMS från VD:n via ett nytt nätverk där han uppmanar oss att kontakta honom om vi tror att han kan hjälpa till med något.
Igår under vår kaffepaus hade vår chef bjudit in en hemlig gäst, vår avdelningschef. Det var roligt att han ville prata med oss lite, även om stämningen blev lite annorlunda...
Idén om kaffepaus kommer nog att spridas, avdelningschefen tyckte det var en bra idé och han ville gärna komma tillbaka som hemlig gäst igen!

Jag hade tänkt att börja yoga hemma eftersom mina lektioner är inställda. Har tittat runt efter bra lektioner men varit lite velig. Så visade det sig att Sandra i Berlin yogar med Adriene på Youtube. Jag provade igår och Adriene är verkligen toppen. Lugn, pedagogisk inga "slå-knut-på-sig-själv" ställningar utan mer andning och klassiska asanas. Prova hennes 30 dagars yoga program vet ja! Annars finns det videor för all slags yoga: för att lindra oro, ryggsmärtor, för nybörjare, ... Jag kör dag 2 i eftermiddag.

Jag smakade på kefiren igår, inte så kolsyrad som jag hade hoppats på men mycket god ändå.
Färgen blev underbar! Jag började den andra jäsningen på en ny sats igår, ingefära, torkad mango och ananas och lite rooibos! Den blir klar imorgon kväll. Jag ska prova att lämna lite mer luft i flaska så att bubblorna kan utvecklas lite mer! 

Annars blir det en lugn dag med Lenny och kanske ett banankaksbak... Vem vet vad som kan smyga sig in under dagen, spännande... (not)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar