söndag, februari 07, 2021

Regn ute och snark inne

Vi tar väl gårdagen och gör en "copy & paste" idag, med möjligtvis tre undantag, pannkakor, hämta ut maten som beställdes igår och hälsa på Matthias föräldrar med ovannämnda pannkakor.

Idag har vi snöblandat regn med små flingor som inte ligger kvar på marken.

Pannkakorna är gjorda och kvalitetskontroll verkställts av vår belgiske medarbetare kvalitetsansvarig: Lenny.
Tydligen var kvaliteten mycket hög med tanke på att pannkakan gick ner på under 7 sekunder.

Jag funderar på att kontakta Guinness rekordbok för att undersöka om ett rekord inte har slagits på denna dag den 7:e februari i Taverny.

På tal om Lenny så har han fått dille på en skogsmus som han tror bor en hög med ved, eller bakom soptunnorna, eller i en hög med löv och grenar eller i mina lavendelbuskar.
Han plöjer in bakom soptunnorna och imorse såg jag att han hade fått omkull ett par stenblock vi har lagt i lavendelbuskarna för att han inte ska vara där.
Ett av stenblocken hade trillat ner och nästan brutit av min passionsblomma. Då blev jag INTE glad så nu får jag Lenny-säkra lavendeln ännu mer.

Dessutom bor det små ödlor i lavendelbuskarna och jag ser helst till att de stannar kvar där, dels för att de är söta och dels för att de äter upp andra insekter som skogsspindlar med håriga ben...

Annars då, inte mycket nytt. Jag köpte en begagnad, second hand låter väl trevligare men begagnad är den iallafall, vinterjacka på Vinted av ett av mina favoritmärken, Lolë, som kostar skjortan, ja eller åtminstone en kortärmad skjorta, vanliga fall...

Jackan är i väldigt gott skick och kostade ynka 25€ med frakt och diverse avgifter. Nypris ligger väl på närmare 200€ skulle jag tro så nu sitter jag här och är riktigt nöjd med mitt fynd.
Min nuvarande vinterjacka är en dunkappa från Uniqlo som jag köpte i december 2013 innan jag skulle åka till New York så den börjar att bli lite trött. Inte regntät längre, dunet i baken har flugit sin kos och den ser lite "slirvig" ut också, hänger mer än puffar upp sig...

Matthias mamma hade också gjort pannkakor idag så det blev dubbel dos! Det blir sallad till kvällsmat annars finns det risk för platkoma!

Kan ni gissa vad dagens bild blir? Trio i pannkakor såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar