söndag, juni 04, 2006

Näe nu jäklar

Det blir ta mig sjutton bara katter för hela slanten här...
Jag känner mig som en urlakad sill om jag skall vara ärlig. Det är ju jättejobbigt att vara fembarnsmamma. Lola har vaknat klockan 05.00 både igår och idag...
Igår var vi hemma hos den lilla rutiga och svärfar för att äta kvällsmat och naturligtvis fick Lola följa med.

Den lilla rutiga blev alldeles tagen. Glömde bort att äta, skar kött i bitar för att mata Lola som girigt glufsade i sig allt som kom i noshöjd.
Sedan somnade både Lola och den lilla rutiga i stolen med en morgonrock på sig. :o)
Detta var vid middagstid när hon skulle ta sig sin första promenad ute... Ville inte... Jamade och ville bara gömma sig och krypa tillbaka in i sin låda.

 


Det blir ingen utställning idag för vår del. Jag känner mig inte riktigt på humör för att åka tåg i en timma och sedan strosa... Näe det blir nästa vecka.
Jag fixar lite hemma istället. Jag fick en hel massa tvätt för att Lola kissade i sängen imorse... Jätteskoj. Hon jamade lite men vi sov som stockar så det gick inte tillräkligt snabbt att få ut henne... Arf! Jag har gjort som trollmor också. Gjort mig vacker... Nybadad och nyfriserad (ja, ja hemfriserad men ändå...) Slog t.o.m. på stort och tog bort pälsen på benen osv. :o) Det ni!

Lola har fått låna den ena av J's raggsockar som hon har krupit ner i, det tycker hon är latjolajban!

 


J har döpt honom till Gédéon, jag tyckte Tony var bättre men nu fick J välja. En riktig liten jäkel till att fara omkring men söt är han.

  Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
    »

    SvaraRadera
  2. Interesting site. Useful information. Bookmarked.
    »

    SvaraRadera