lördag, mars 10, 2007

Jobb, jobb och jobb...

ASKUNGEN!
Vi ska sy och vi ska klippa,vi ska göra, ska vi tippa. För den stora galakvällen. Så ska vi sy modellen...

Jaa nästan... Jag skall flytta och knåpa med datorer iallafall...
Solen skiner och luften är klar, så klar som den kan bli i Paris och jag jobbar...

När jag gick till tåget imorse såg jag att vattnet stod väldigt högt i floden... Som alltid den här tiden på året...

4 kommentarer:

 1. jag googlade efter ett pajrecept -- och fann ditt. vi ska prova på det under dagen! får man fråga vad det är för typ av datajobb som du har haft under tio års tid i Frankrike?

  SvaraRadera
 2. Du gör helt rätt i att testa Potatis och brie pajen... Jag har "bara" jobbat inom IT sedan 6 år tillbaka, innan dess jobbade jag på Disneyland, hotell och på advokatbyrå.
  Inom IT har jag varit projektledare, vanlig telefonsupport och sedan november 2005 jobbar jag på supporten för en av europas största bank och försäkrningsgrupper. Jag administrerar konton/grupper osv i Active Directory, jag bygger maskiner, söker hårdvara/mjukvara fel, skriver procedurer, leder mini projekt osv.
  Jag trivs väldigt bra även om miljön är väldigt mansdominerad. Det tar ett tag innan man blir accepterad. Jag tror att det har varit och fortfarande är en stor fördel att vara svensk. Vi pratar i regel flytande engelska och har gott rykte.

  Jag vill gärna veta vad du tycker om pajen... :o)

  SvaraRadera
 3. hej igen! i den heta pajeuforin uppdagades det att vi inte hade någon pajform -- så jag måste införskaffa en sådan, och återkomma något senare med en rapport från köket.

  SvaraRadera
 4. En liten utmaning från mig, Annika i Provence och Fred.

  SvaraRadera