torsdag, mars 13, 2008

Petite soirée entre amis

Igår blev det en sen kväll i gott sällskap. Bästa vännerna I & N och jag träffades för att ta "un verre" och äta lite...
Två timmar och två kir efter att start skottet hade gott bestämde vi oss för att äta franskt.
Det blev en mycket lyckad middag på Auberge St Roch.

Jag rekommenderar stället starkt, meny, priser, adress och öppettider finns på deras hemsida... Igår åt jag en chèvre chaud med honung och mint... Arrf... så gott! Till varmrätt blev det kalkon i ängsyra sås (oseille).
Mums!
Ikväll blir det en lugn hemmakväll och det skall bli det samma imorgon.
På lördag är jag nämligen inbjuden tillsammans med 24 andra trevliga människor hem till Mr T på inflyttnings partaj! Det blir grejer det!

2 kommentarer:

  1. Restaurangen ser trevlig ut men vad är ängsyrasås? Låter som nåt man plockat på en sommaräng och gjort sås av. Intressant men känns inte som om det skulle smaka så mycket

    SvaraRadera
  2. Ängsyra... Jaa, jag tror att det finns en hel del olika sorter. L'oseille som det heter på franska smakar lite syrligt och väldigt gott...
    Du får prova nästa gång du kommer hit...

    SvaraRadera