onsdag, februari 09, 2011

Passage Choiseul

Det blev ingen Pilates igår, passet var fullbokat! Det blev en tjejmiddag med Isabelle istället... Som vanligt fast utan träning innan... :o)

Precis innan man kommer fram till rue Saint-Anne där vi håller till varje tisdag klockan 20.00, ligger Passage Choiseul en av 19 "passages couverts" i Paris.

Jag älskar de här passagen, det känns som om tiden har stannat inuti de här smala gångarna kantade av de ena spännande butikerna efter de andra...
En av favoriterna, fastän den inte har något parisiskt alls är Passage Brady... En resa till Indien tur och retur! :o)4 kommentarer:

 1. Haha, vad roligt där var jag igârkväll ocksâ. En kompis har köpt en lägenhet i den passagen sâ vi hälsade pâ.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är de mysiga! Jag bodde mitt emot Passage des Panoramas och tog gärna vägen genom den om jag fick tillfället. Ett stenkast därifrån låg även Passage Jouffroy och La Cure Gourmande :D

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja de är mysiga!

  Såg bara din nya symaskin och att du brukar hålla till kring rue Sainte-Anne, så jag tänkte bara tipsa om japanska bokandeln på rue des Pyramides. De har många av de fina japanska mönsterböckerna som är så populära, och en massa annat mysigt! Om man nu tycker om sådant.

  SvaraRadera
 4. Mimi: Jaha, tänka sig... Paris är ju ganska stort... :oP

  Ellinor: Passage de Panoramas... Hmm... Får nog kolla upp det imorgon! Ahh LA Cure Gourmande, ingen kur direkt!!

  Anneli: Åh, japanska mönster låter ju jättespännande! Jag tar mig nog en tur dit i helgen... Tack för tipset!

  SvaraRadera