måndag, februari 14, 2011

Veckan som gått

Jag berättade tidigare att jag har ett projekt som jag arbetar på... 365! Jag tänkte ha ett litet inlägg med bilderna från veckan som gå... Men igår glömde jag... Ärt-hjärna!

Hur som helst, detta blir min Alla Hjärtans Dags present till alla er som inte har fått någon, eller som har fått choklad eller blommor eller en kram eller annat... Hur som helst här kommer den:

Min Loverboy Husqvarna Viking levererades förra måndagen, gissa om jag hade längtat efter honom!!


På tisdagar hänger vi på rue Saint-Anne efter Pilates träningen, detta fotot är från Passage Choiseul


Jag håller på att förbereda mig för en hemlig träff i London... Men jag kan inget avslöja förrän efter den 28: februari...


Torsdagen var helt utan händelser, förutom att jag åt lunch med en kompis som jag inte hade träffat på länge. Vi drack kaffe på Starbucks efteråt.


Våren kom till Paris i Fredags! Så varmt att det slogs rekord! Snart mina vänner, snart!


I lördags åkte jag till M° Anvers för att köpa tyg och hamnade i paradiset! Paradiset ligger mittemot Sacré Cœur om ni inte visste det!


I söndags sydde jag så att vaxduken glödde! Min väska blev beundrad på ungerska lektionen, min bänk kompis sa "vilken fin väska du har gjort, men nu har du ju inte längre någon duk..." :o)

2 kommentarer:

  1. Nu blir ag nyfiken, vaddâ för träff :)?
    Sen säger jag lycka till med att limma fast dessa lösögonfransar, köpte likadana och det var helt omöjligt. Gav upp och köpte "hela" istället. Om du lyckas vill jag veta din secret haha.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Lovar att berätta när jag kommer tillbaka från London!

    SvaraRadera