tisdag, februari 21, 2012

Idiot

Alltså, vilken jubelidiot jag är! Jag ringde IKEA idag för att få klarhet i mina dörrar.
Jag förklarade för damen att det var något fel och att skåpet tippade. Hon svarade helt sonika att jag hade monterat skåpet fel, det var ju också rätt sak att säga till en som har monterat IKEA möbler sen hon var gammal nog att hålla i en skruvmejsel.

Jag blev ganska förbannad och hon berättade att det skulle minsann inte gå och byta dörrar så enkelt och att det minsann inte fanns höger eller västerhängda dörrar på IKEA.
Nähä sa jag, då blir det väl till att fixa allt själv...

Jag skulle vara tvungen att åka tillbaka med dörrarna som jag fick levererade för att byta...
Noggrann som jag är så kollade jag iallafall mitt andra skåp som jag köpte för 3 år sedan, som är likadant. Dörrarna skiljer sig något i form.

Hakan åkte ner i golvet när jag upptäckte att att mitt andra skåp var LIKADANT! Vad dum jag kände mig!
Alltså måste det vara något vajsing i golvet som gjorde att skåpet vippade tidigare. Nu vippar fanskapet inte längre, men jag ska ändå skruva ihop de båda skåpen för att det ska bli stadigare!

Helt jäkla otroligt. Jag må vara en idiot, men tjejen på kundtjänst hade nollkoll och var dessutom otrevlig och DET är inte OK!

Men ändå... Pinsamt, och jag som trodde att jag hade lite vett... Äuhm...

2 kommentarer:

  1. Ääääsch!!! Kunden har alltid rätt!!! Golvet har ju slagit sig för att det är så kallt i lägenheten!!! Vill du ha fler ursäkter? Fast lite optimistiskt var det nog att du trodde att du skulle få Service av IKEA. Det existerar inte. I alla fall inte i NL och Italien.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst golvet har slagit sig... :oD Det är en bra ursäkt! Jag har alltid haft fin service på IKEA, men jag har aldrig ringt deras kundservice förut. Jag har bara varit i varuhuset och bytt och jonglerat med grejor...

      Radera