onsdag, februari 29, 2012

På gränsen till nervsammanbrott

Jag är så arg att jag skrattar helt hysteriskt för att jag inte vet hur jag ska få ur mig all denna ilska...
Den där jefla centralvärmereparatörgubben skulle komma och reparera mina element idag. Klockan 8.00 skulle han vara på plats i källaren och 8.30 hos mig.

Killen kom in-glidande klockan 9.00 utan verktyg och utan att ha varit i källaren men efter att först ha ringt och frågat om koden till dörren.

Sen börjar han att beklaga sig om att vi är på 6:e våningen och att han måste tömma hela systemet på våningen ovanför också... Jo, sa jag, men det är TVÅ våningar ovanför...
Och EN kran skulle bara bytas, inte två som det har betalats för...

Sen stack han ner till sin bil, det var 9.15 och nu är klockan 10.30 och han har inte börjat än...
Under tiden han var borta ringde jag de som jag hyr av och jag var så jefla arg att jag trodde att jag skulle svimma...

Det är väl inte teknikerns fel egentligen men hans chefer... De har ta mig fanken inte kollat upp någonting innan de kom hit.

Jag har till och med lånat ut min nyckel till källaren... Nu är han iallafall här och har bytt den första kranen... Den andra ska bytas också (!) HA!

Jag har tagit ledigt några timmar idag och jag hade tänkt att gå till tandläkaren ikväll för en bit av en gammal plomb har trillat ut... Nu får jag skjuta på det tills imorgon eftersom jag har så mycket att göra på jobbet. Jag trodde ju i min oskuld att jag skulle kunna vara på jobbet vid 10.00 som man hade sagt på företaget som underhåller värmesystemet... Men icke...

Nu har jag börjat att lugna ner mig så smått... Men det lär bli en sen kväll och ingen simning imorgon...

Jag har en spéciale dédicace Karlavagnen också... Duvjävlarna är tillbaka!! Det betyder väl att våren är här förstås?! Men det har blivit fler... Vi har nu två par duvor... Aaargh!!


7 kommentarer:

 1. Djupa andetag, djuuuuupa (haha, om någon hade sagt det till mig NÄR jag var arg hade jag nog exploderat, förlåt!). Hoppas du i alla fall blir klar med allt du ska på jobbet. Och det där med hantverkare verkar vara universiellt. De kommer och går som de vill, håller aldrig tider, skitar ner efter sig och tar massor betalt. Nej, ursch vad jag blev fördomsfull och hemsk nu. Förlåt igen! :) Ha en bra dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lugnade ner mig när jag kom till jobbet... Och nu fungerar ju värmen också. Som tur var blev dagen bättre... :o)

   Radera
 2. Det lät inte som den bästa av morgnar/förmiddagar. Hoppas dock att han fick arbetet gjort och att fortsättningen av dagen varit till belåtenhet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tack det blev en ganska bra dag till slut...

   Radera
 3. Men C.R.A.P vilken skitstart på dagen! Förstår lätt din frustration.
  Hoppas att allt blev bytt och att du fick en bättre andra hälft av denna onsdag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ta mig 17 en prövning och jag som är lugn och trevlig i vanliga fall blev ett slags avgrundsskrattande monster... Hu!

   Radera
 4. :-) Men Nuuuu har du värme i hemma äntligen!!!!
  Å du får leta upp recept på duva och visa duvorna!!! :-)

  SvaraRadera