söndag, februari 19, 2012

IKEA söndag med adrenalinchock

Idag var Nicolas snäll nog att ta följa med mig till IKEA. Vi skulle köpa en möbel hem till mig och byta fossingarna till skåpet som skulle monteras...
När vi äntligen kom hem efter besöket på IKEA som varade en evighet, det verkar som om hela östra Paris hade bestämt träff på IKEA i Villiers-sur-Marne, började vi montera skåpet.

Golvet i min lägenhet är så vansinnigt ojämnt att det hela slutade med att skåpet vippade framåt och hamnade på Nicos nyckelben. Jag trodde att han skulle svimma av chocken.
Jag blev jätterädd när jag såg skåpet tippa och sedan blev jag ännu räddare när jag såg Nicos ansiktsuttryck...

Det var nog mer rädsla än smärta men ändå.
Det var ju inte meningen att be om hjälp och sedan försöka att ta livet av samariten...

Skåpet står fortfarande inte stadigt och det är annorlunda mot mina andra skåp som jag köpte för ett par år sedan.
Jag ska ringa IKEA imorgon och fråga vad man kan göra åt det... Jag kan inte skruva fast det i väggen för den består bara av enkla gipsskivor och det kommer att rycka loss hela skiten (har jag berättat att jag gärna överdriver?!)!

Mamma (som är så smart) har kommit på en annan lösning om det vi tror kommer att funka inte fungerar... Bilder kommer när allt är klart. Just nu ser det ut som ett bombnedslag!

Efter så här mycket adrenalin är det dags för sängen... Jag ringde Nico för att höra om han var OK och inte mådde konstigt. Han mådde bra.

Blir veckan hälften så innehållsrik kommer det att bli jobbigt... Näe, skål på er och God Natt!
 

5 kommentarer:

 1. Oj, vilken actionpackad söndag! Hoppas han är ok och att skåpet blir bra till slut! (kanske en massa tassar på varandra på benen som är för korta? (har jag sagt att jag gärna gör snabba, mindre permanenta lösningar? fniss...)

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tack snälla för fina ord om min Paristext! :) Kram

   Radera
 2. IKEA i Villiers-sur-Marne, jag ryser lite smâtt av obehag bara vid tanken. Fy farao vad jag har trängts och svettats där (och sen hemma när möbelskrällena skulle monteras), köpte typ hela mitt första egna bohag där och lyckades ALLTID pricka in dagar när ALLA andra tagit sig dit ocksâ, men det kanske är knökfullt jämt?:).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, i vanliga fall brukar det inte vara så fullt med folk, givetvis på lördagar är det ganska så smockat men på söndag eftermiddag är det annars ganska lugnt...

   Radera
 3. Ajaj, vilken otur. Vänta lite innan du ber honom om hjälp igen, så han hinner glömma...

  SvaraRadera