lördag, februari 04, 2012

Värmestatus 4:e februari

Utomhustemperatur: -6°C
Inomhustemperatur: +16.5°C
Antal fungerande element: 1 av 2
Antal uppbrunna värmeljus: 17
Humör: På topp :o)

Uppdatering:
Inomhustemperatur: +17.5°C
Antal uppbrunna värmeljus: 20

4 kommentarer:

 1. Heja!!! Vi hade strömavbrott i tre timmar igår och jag tänkte på dig. Sedan igår kväll har vi inget vatten, och kommer att få det på måndag igen. Det blir lite intressant men ack så nyttigt att tänka på vad man tar för givet annars...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget strömavbrott här ännu. Lite knepigt utan vatten kan jag tänka mig... Jag låter blir att tvätta nu i helgen, det blir så vansinnigt fuktigt inne då.
   Annars är väl allt som vanligt. Lite kallare bara... Tur att man inte är av den frusna sorten. Mormors kompis Elin stickade ett par gosiga raggsockor till mig för ett par år sedan som nu kommer väl till pass!

   Radera
 2. Du måste ju ha ett extra element. Ett konvektor element som blåser varmluft. Det blir snabbt varmt. Å skulle tippa att tvätten torkar snabbt då också!!! Håll ut kära du!!!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte plats till ett extra element. Jag får helt enkelt vänta med att tvätta tills senare i veckan om reparationsnissen kommer snart... Men nu har jag vant mig och temperaturen är uppe i +17°C. Tack Gode Gud för IKEA och deras 100 pack värmeljus! Jag har bränt upp 60 ljus över helgen... :o)

  SvaraRadera