onsdag, februari 15, 2012

Näe...

...det har inte särskilt mycket sedan i måndags... Pilates igår, simning imorgon, yoga på fredag...
En ganska lugn och fin fortsättning på en vecka som började väldigt dåligt.

"Le reparatör" har fortfarande inte kommit förbi och jag har fortfarande ingen värme, men nu är det ju ganska varmt ute så jag fryser inte inne längre.
Jag tippar på att det inte blir någon värme lagad den här veckan heller... Men ju längre det varar desto mindre charges kommer jag att betala... Så det så!

Ja, just det... Jag läste färdigt "The Help" idag, en underbart rolig, vacker, rörande bok som jag verkligen kan rekommendera.
Imorgon ska jag börja läsa på min eBook, "Kackerlackorna" av Jo Nesbø, återkommer om detta... :o)

3 kommentarer:

 1. Skit också att det inte är fixat än! Men bra att det är varmare. Det är det här med. Flera dagar i rad när jag har gått till tunnelbanan i rask takt har jag fått ta av mig mössa, vantar och öppna jackan. Jag har nämligen fortsatt pälsa på mig som jag gjorde när det var så sär kallt.... :)

  Jag har inte läst The Help, men jag har sett filmen....Jag brukar alltid läsa först och kolla sen, för nu är jag liksom inte så sugen på att läsa längre.... Men har man läst boken vill man ju dock se hur de har filmatiserat allt som man själv har sett i huvudet...

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ja men visst är den bra. En av mina bästa vänner var redaktör för den svenska översättningen också, lite skoj. Se filmen förresten, den är jättebra.

  SvaraRadera
 3. Boken var bra, men undvik filmen är dagens, veckans och månadens bästa råd. Blev grymt besviken på hur språket, den otäcka spänningen och personligheterna försvann i den.

  SvaraRadera