fredag, januari 11, 2013

Zenitude

Vilken dag!
Idag på jobbet hade man anordnat en prova på dag med massage, sminköser, en image rådgivare, manikyr, frisör osv.
I vanliga fall kostar det lite men idag var allt gratis.
Jag har aldrig testat den här servicen så jag tänkte att det kanske var dags... Jag fick massage, blev sminkad och fick reda på av image rådgivaren att jag är en Vinter flicka (fast det visste jag nästan redan). Jag tror att det kanske kommer att bli fler massage... En om dagen i Filippinerna har vi iallafall kommit överens om. Stackars, stackars mig! :o)

Jag fixade till ett möte med en manager för ett fast jobb på företaget jag jobbar för, man vet ju aldrig, det kan vara intressant.
Jag vill prova för att se om jag skulle passa och om de kommer att passa mig, särskilt lönen eftersom jag redan känner till jobbet.

Jag var ute och sprang när jag kom hem och det kändes så skönt! Nu klarar jag av att springa utan problem i 1 km och jag har börjat att sätta upp ett träningsschema och för en statistikkåt knasboll som jag är Runkeeper precis vad som behövs!

Jag fick mitt paket från Aromazone idag också så jag ska prova på mitt shikakai pulver nu i helgen! Ajöken kemiska schampon!

Imorgon blir det en tur till Emmaus för att lämna allt som jag har feng shui:at under veckan, tyvärr kommer jag inte att få med mig allt utan det får bli i flera omgångar!

2013 har börjat riktigt bra tycker jag! Hurra!

4 kommentarer:

 1. Finns Emmaus i Paris? Det visste jag inte! Låter härligt att du är så piggelin!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamensan, Emmaus grundades i Frankrike av prästen Abbé Pierre! Barfotalöpning har gjort mig till en riktig pigg pingla!

   Radera
 2. Oh, spännande med Filippinerna, och modigt (nedan) med drakblodet... Min "out of comfort-zone experience" är att sluta med mjölk i kaffet. :-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har slutat att dricka mjölk i téet... Det går, låt lejonet i dig komma fram! :o)
   Filippinerna ska bli jättespännande! Jag kommer att rapportera! Drakblodet är jättebra, man känner sig jättepigg efteråt!

   Radera