onsdag, mars 08, 2006

Hur var det nu igen...

Internationella Kvinnodagen var det så? Det firade jag med att bära 1 jättetung PC med tillhörande skärm, och inte var det väl en platt heller, skärm alltså.
Mina manliga kollegor (har bara sådana, by the way) tittade på. Har inte hänt något nämnvärt annars idag.
Vi får väl se vad eftermiddagen har att bjuda på... :o)

Förresten... Mamma, Kusin G, vi ses om 31 dagar... En månad. Jag längtar!

6 kommentarer:

 1. Jag tänkte skriva nåt om kvinnodagen men kom inte på nåt. Själv "firade" jag med att städa och tvätta. Måste vara skinande rent här på lördag. Har en knepig och girig hyresvärd som kommer att leta efter anledningar att sno hela eller delar av depositionen

  SvaraRadera
 2. Apropå 8:e mars :o(
  Saxat ur BT 05.03.08.
  "I min okunnighet har jag sett det som en fullträff för arrangörerna att få denna breda uppslutning bakon ett i grundensolitt kommunistiskt projekt. Och då tlar vi ändå inte om dagens mjukisvariant utan om Lenin och Stalin och de andra hårdingarna."
  ...eller
  "Jag har undrat över just detta att den moraliskt bankruttade kommunismen ända in i vår tid så ofta fått sätta dagordningen. Tänk bara på hur Sovjet långt in i svensk debatt framställdes som fredsgaranten mot det aggressiva USA! Eller hur dagens kommunister utan att rodna tar demokrati och mänskliga rättigheter på entreprenad."
  Så var inte ledsna...
  krokofar

  SvaraRadera
 3. Krokofar, måste bara böja i bestämd form (heter det väl) innan allvaret börjar. Krokofarten (ha,ha), är du säker på att när du saxade detta saxade du inte till så att det fattas bitar eller något för jag kan inte för mitt liv se några paraleller mellan Internationella Kvinnodagen och kommunismen, utom möjligtvis att med mycket fantasi och god vilja kan man få ihop ordet Internationalen...
  Näe... Kan inte komma på något annat... Ingenting... Näe...

  SvaraRadera
 4. Thérèse, appropå hyresvärdar... Jag hade en som ville att jag skulle betala en dörr som hade försvunnit... 5000 Frs. Synd bara att den aldrig hade funnits...
  Jag har en vän, Kapten Haddock som
  ringde och sa att hade de ett problem med mig och en dörr, var de hjärtigt välkommna att prata med honom om det. Problemet var som bortblåst... :o)

  SvaraRadera
 5. Även om jag inte är kommunist och inte gör något särskilt på kvinnodagen tycker jag att den fyller en funktion. Mångas kvinnor i världen har inte att rösta, studera, säga vad dom vill, klä sig som de vill och gifta sig med vem dom vill. Naturligtvis finns det många män som inte heller har alla dessa rättigheter idag, men kvinnor är hårdare drabbade. Det är bra att media uppmärksamamr det åtminstone en dag om året även om det vore bättre om det uppmärksamamdes jämt och det bästa om det inte var så.

  Idag stegräknarepremiär 6408 steg , inte så tokigt.

  SvaraRadera
 6. Det bästa vore väl att man inte behövde ha en Internationel kvinnodag alls... Det borde vara självklart att kvinnor och män har samma ställning i samhället med allt vad det innebär. Tyvärr âr det inte så. Jag har samma studier men mer erfarenhet än mina manliga kollegor, men jag är iallafall den som tjänar minst. Vi gör ju ändå samma jobb. Jag ligger på 200-300€ mindre i månaden än mina kollegor. Jätteskoj!

  SvaraRadera