torsdag, mars 09, 2006

Torsdag

Jaha, torsdag, bra, bara fredag kvar och sedan lite ledighet... J skall på doping (internt skämt för dop) på söndag så jag skall försöka att trixa lite hemma själv. Den lilla rutiga ville gå ut och göra något. Det får bero på vädret. Är det sol har jag också lust att härja ute, annars skall jag nog pyssla.

En av den lilla rutigas väninnor L kommer från Kambodja, är fantastiskt snäll, generös och en toppen pingla i köket. Igår hade Lilla L svängt ihop räkor i en fantastisk sås med klibbigt ris. J tog det klibbiga riset (helt frivilligt, jag FRÅGADE faktiskt) och jag tog räkorna och kokade lite mera ris... Det blev över tills idag också...
Gissa om jag skall mysa med mina räkor om en stund. Tänkte ta en promenix innan för det blev inte nån i morse. jag hade lite annat att göra, sova och diska och trixa.
Annars händer inget. Imorgon skall jag träffa I och C mina väninnor efter jobbet. Lördagen är fri så när som på tvätt, handling och ett uns städning... :o( Kanske skulle ta och baka till helgen. Vanliga släta bullar... Vad tror ni om det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar