söndag, juli 17, 2011

Vädret som inte kunde bestämma sig

Idag har jag varit inne hela dagen med lite feber och hosta (här går det bra att säga: men, åh stackars liten...) men ute var det värre fart: sol, moln, regn, snålblåst, varmt, kallt, regn igen osv. Ett riktigt skådespel!

Efter att har släpat runt som spöket Laban hela förmiddagen kvicknade jag till lite och fick en hel del saker gjort: Jag gjorde rent linsen på min kamera, jag gjorde rent mina kontakt linser, jag lade in stryktvätten, läste, diskade och bakade...

Nu behöver jag bli av med snuvor och halsont för veckan är fullspikad! Imorgon kväll är jag bjuden på middag hos en arbetskamrat... Jag undrar om inte han har en baktanke dock; han försöker nämligen bli av med kattungar, men den gubben går inte. Jag kan inte ha en katt nu (även om jag jätte gärna skulle vilja), mina 30m² är alldeles för få för en katt... Det blir synd om katten!

1 kommentar:

  1. Åååååh, staaaaackars liten! Nja, jag vet inom 30 kvadratmeter skulle vara för litet om du ger den uppmärksamhet och den slipper vara ensam för mycket (ska jag säga) Men sedan ska man ju hitta semester kattvakt eller följa alla möjliga regler med vaccination!

    SvaraRadera