lördag, juli 09, 2011

Vänner och god mat

Vi slog på stort med Nicolas och Isabelle igår, vi gick till La Boulangerie för att äta gott och ses alla tre eftersom vi inte hade träffats ihop på länge.

Det var lika gott som vanligt! Jag tog en laxtartar med fräscha grönsaker. Det var både en smak av piment d'espelette och en liten söt eftersmak som gjorde sig så fantastiskt bra med den fräscha mjälla laxen.

Jag kunde inte stå emot efterrätten så det blev en amarena mousse med kakao, en ljuvlig mousse fylld med amarena körsbär och choklad smulor på.

Lite dyrt blev det men det var det verkligen värt!

Arbetsdagen var mycket upphackad eftersom jag sprang efter en hel massa människor som skulle ge mig information om projekten jag budgeterar och skriver service kontrakt till.
Dessutom har vi en ny förfrågan från en av våra kunder som innehåller flera olika projekt med ny teknik! Jättespännande men ganska knivigt, som tur är jobbar jag ihop med en projektledare som är guld värd, söt är han också! :o)

Idag ska det bli hemarbete med städning och allmän röjning!
Jag skall träffa Mysan imorgon för att strosa omkring lite i Le Marais och på Champs Elysées (tror vi). Kanske blir det en fika på Svenska Institutet? Kanske träffar vi på någon som pratar svenska då?! :o)

2 kommentarer:

  1. Åh vade mysigt det lät. Hoppas du haft en bra dag idag! Kram

    SvaraRadera
  2. Idag har jag röjt i skåpet under diskbänken, förbannade jäkla skit skåp! Så opraktiskt och franskt!!
    Men nu är det iallafall ordning och reda!
    Det blir nog en tidig kväll för mig... Har fått en ovana att vakna klockan 5 på morgonen oavsett dag... :o( Kram till dig och Nisse

    SvaraRadera