onsdag, juni 01, 2011

BookCrossing

Jag har lagt in ett litet fönster i marginalen med min bokhylla på BookCrossing sajten.
Gå gärna in där och titta och finns det något som vi är intresserade av så hör gärna av er! Alla böckerna skall släppas lösa i naturen eller via sk "controlled release" dvs att du får boken i handen.
Jag ska till Sverige (Borås & Varberg) i sommar och skulle det vara så att någon kommer till Paris kanske vi kan träffas för en fika och en BookCrossing? :o)

5 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Detta aka jag läsa om!

  SvaraRadera
 2. BookCrossing är toppen! Jag köper bara mina svenska böcker på Myrorna numera, de engelska på charity shops i London. Jag läser en hel del och det blir en jäkla massa böcker! Det är så spännande att se om de hittas och registreras.
  En av böckerna som jag släppte i Lissabon hittades av en australiensare som släppte boken i Tyskland! :o)

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk idé!
  Har du någon bok du skulle rekommendera? Blev lite nyfiken på "A year in the merde" som jag tror kan ge upphov till ett och annat skratt, eller?

  För införskaffande av böcker kan jag rekommender BookOff (11 Rue Monsigny) som säljer begagnad litteratur på både engelska och franska för en spottstyver!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Rekommendera böcker ja... Jag gillar att läsa svenska deckare i métron, sen är jag också överförtjust i brittiska deckare... Men om jag skulle rekommendera något blir det nog "A year in the merde" som är rolig, speciellt om man bor eller har bott i Paris som "invandrare" då... :o)
  "La Prophétie des Andes" är också mycket bra! Jag skulle vilja läsa om den serien (trilogi) på engelska. Sen har jag en hel packe med böcker av Paolo Coelho som jag inte har läst ännu, eller kan skilja mig från just nu... :o)
  Men det kommer!

  SvaraRadera
 5. Jag har svårt för deckare...inbillar mig att det inte är my cup of tea. Coelho är dock en favorit och alla hans böcker står i hyllan där hemma. Får kika närmare på 2A year in the merde"...alltid kan man lära sig- / dra sig till minnes någonting :)
  Kram

  SvaraRadera