tisdag, maj 30, 2017

Saft & tvålar

Idag har jag varit ledig, så skönt! Tidigare hade jag nästan lite dåligt samvete för att ta ledigt mitt i veckan eller att inte "utnyttja" mina lediga dagar bättre... Men det har jag slutat med!

Jag tog en tur till Paris eftersom jag behövde glasflaskor till min flädersaft som skulle silas, hällas upp på flaskor och frysas idag.

Jag ville också ta en tur till Aroma-zone för att köpa ingredienser till schampoo och tvålar som jag vill börja göra. Matthias har till och med gått med på att prova hemgjord duschcrème!
Jag vill slippa alla plastförpackningar och skräpet som finns i produkterna. Men det tar ju tid så man får ta lite i taget.

Aroma-zone är en jättestor butik och alltid fullproppad på helgerna, vad jag inte hade väntat mig var att det skulle vara fullproppat med folk en tisdag lunchtid!
Jag kunde inte ens komma runt affären för att titta på det jag hade tänkt...
Jag får beställa via nätet i lugn och ro.

När jag kom hem tog jag tag i strykberget och resten av grejorna som måste städas ur gästrummet innan Joanne kommer om två veckor.

Efter ett antal t-shirtar och kjolar och byxor och Gud vet vad så gav jag upp och silade min fläderblomssaft istället.
Den ser fin ut och outspädd smakade den finfint! Nu ska bara flaskorna hålla i frysen också. Jag fyllde dem inte ända upp så det borde gå bra!

Dagens bild är från min promenad i Paris

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar