tisdag, november 21, 2017

Hembesök

I söndags var vi "hembjudna" till en av Matthias föräldrars kompisar som precis har satt in ett sånt fönster som vi vill sätta i väggen mellan det nya badrummet och sovrummet för att få så mycket ljus som möjligt och göra sovrummet lite "större".

Jag hade redan sett hur det såg ut hemma hos Nabila och Cedric men det är ju alltid bra att se lite olika exempel och dessutom hade Matthias inte sett det.

Vi skulle vara hos kompisen klockan 14:00 så innan dess tog jag ut hundarna på promenad igen. Blackie är van vid att gå ganska långt varje dag så jag tänkte att vi skulle hänga på med Lenny.

Det blev en till tur över fälten men Lenny hörde gevärsskott och blev livrädd så han sprang gatlopp med Blackie och mig efter. Men det blev en timmas promenad iallafall.

Innan besöket åkte vi till byggvaruhuset för att köpa 8 dörrhandtag... Vi vill ha lite bättre kvalitét på handtagen, de som den förre ägaren satte upp var verkligen inte något vidare.
Tyvärr är ju allting dyrt, 80€ och då var de ändå 3€ billigare per handtag än vanligt, men det är ju inget som vi ska byta i brådrasket.

När vi hade varit hos kompisen så var vi helt säkra på att det är verkligen det vi vill ha.

På kvällen tittade vi färdigt på True Detective och åt lite mer soppa!

Dagens bild är på fälten som inte kommer att vara fält särskilt länge till...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar