tisdag, februari 07, 2017

Regn & rusk

...och jobba hemma! Vilken lyx alltså! Det regnar och ruskar utanför fönstret och jag behöver inte gå ut.

Nu gick jag ut med Lenny iallafall, både han och jag behöver röra på fläsket. Solen tittade fram lite blygt och jag kunde andas.
Lenny blev så vansinnigt lerig eftersom han fick springa runt och snuffa som han ville. Benen är korta och magen ganska rund.

Jag har även hunnit med mycket på jobbet, gammalt skräp som måste avslutas och nya grejor som måste påbörjas. Jag gillar verkligen min arbetsmiljö! På morgonkvisten snackar jag med kollegorna i Asien, sen blir det oftast kollegorna i Europa och på eftermiddagen i nord eller syd Amerika.

Jag diskuterade arbetsplats strategi med den brasilianske regionchefen som jobbar i Chicago. Han tyckte mitt förslag lät bra, skönt att inte behöva försvara sina åsikter varje dag...

Jag stängde ner klockan 17:00 och trodde att jag skulle röja upp på mitt kontor, men så blev det inte. Jag snörde på mig mina löparskor och gjorde min första löprunda i år!
Aj, aj, aj vad jobbigt det var. Jag fick inte ont någonstans men jädrar vad flåset var tungt! Fy fabian vad orättvist!
Men jag hittade tillbaka till min löpmojo efter 6 månader! Hurra vad glad jag blev! Hoppas att det håller i sig.
Jag blev så peppad att jag fixade mini spa med massa krämer och masker och gud vet vad i det nya badrummet. Hoppas att inte grannen såg min rumpa, vi måste sätta upp ett opakt glas i fönstret!

Sen gjorde jag quinoa nuggets till middag, mycket omtyckta och kommer med all säkerhet att göras om!

Detta blev en jättebra dag! Precis vad jag behövde!
När jag var ute med Lenny gick vi förbi en rolig skylt: det står "Vi anställer 14 slaktare, inga fiktiva (låtsas) jobb, sök!"
Med tankte på Fillon & Co så tyckte jag att det var ganska roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar