torsdag, februari 09, 2017

Slut pendlat & tjänsteresa

Idag pendlade jag till jobbet för sista gången tills på tisdag.
Imorgon jobbar jag hemifrån och även på måndag, det är skönt!
Dagen har varit lugn och jag har kunnat jobba med en hel del saker.
Det verkar som om jag ska ta en tur till Polen i början på mars. Jag jobbar på ett stort projekt där vi ska uppgradera flera system världen över, Polen och Tjeckien är först ut. Blir det så att jag åker ska det bli roligt. Jag har jobbat mycket med kollegorna i Warszawa de senaste tre åren så det vore kul att äntligen få träffa dem. Vi får se! 

När jag kom hem ikväll hade Lenny gjort en ny variant av homestaging igen: alla filtar och hundmattor låg utspridda i hela vardagsrummet och han låg och tryckte intill elementet på en flik av en badrums matta. Jag la tillbaka allt i hans korg i en hög, han blev jätteglad och skuttade i och slängde sig i högen av filtar. Han tronade högst upp som prinsessan på ärten!

Imorgon har jag tänkt att sticka ut och springa igen. Jag skrev in mig på Halvmaran i Paris den 5:e mars. Jag är inre redo för den, så vi får se om jag tar starten eller inte, men tills dess tänker jag iallafall träna på riktigt!

Jag är på mycket bättre humör idag, men jag sov faktiskt väldigt gott i natt även om jag var lite sur när jag gick och la mig.

Dagens bild är på mig! Jag är glad men ser allt lite sliten ut... Rödmosig och dan, därför har jag lagt på ett filter, man vill ju inte gärna skrämma barnen.
Till vänster mina glasögon från förra året, till höger glasögonen som jag hämtade hos optikern igår...
Vilka föredrar ni? Jag gillar de nya bättre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar