lördag, juni 17, 2017

Burn baby burn

Det har varit vansinnigt varmt här idag. Vi gick upp klockan 06:00 (man måste ju vara smått rubbad för att gå upp klockan 06:00 en lördagsmorgon?!)
och tog tåget till Gare du Nord och vidare till Porte de Pantin och La Villette.
När vi väntade utanför stängslet för att släppas in på gräsmattan stod solen redan högt och jag kände hur jag blev varmare och varmare...
Människor kan ju vara rysligt odisciplinerade, det var massor med deltagare som kom försent så naturligtvis började det med en försening på 45 minuter och det är ganska länge i gassande solsken.

Yoga klassen var bra, det var en man som har gått som elev hos Bellur Krishnamachar Sundararaja Iyengar i 40 år som höll i den.
Tyvärr var det alldeles för varmt, vi höll på att kola vippen och jag ser ut som en tomat i ansiktet.

Efter yogan ville vi ta en tur i Paris eftersom vi redan var där så vi åkte vidare till Centre Georges-Pompidou och Le Marais.
Efter en mycket välbehövd lunch gick vi till Lolë butiken i Le Marais för kupongkärringen har nämligen 30% där, men det hjälpte ju föga när ett par brallor kostar 99€...
Så vi drog vidare till L'Occitane men vi hittade en tvål butik på vägen och de hade ju en massa fina grejor. Blanda annat märket jag använder på schampoo och deo (veganskt).
När vi väl kom till L'Occitane så var det inget vi ville ha, kupongkärringen har 50% där också... Vi åkte hem vid 16:30-tiden alldeles svettiga och urlakade.

Nu har vi köpt biljetter till Versailles imorgon, vi ska besöka Drottningens trädgård, Matthias kommer med oss, men tyvärr får inte Lenny komma in i trädgårdarna så han får stanna hemma.

Snart är det dags för sängen. Vi har gått 12.5km idag igen, inte undra på att vi är trötta!

Dagens bild är på gräsmattan där vi utövade yoga imorse, innan alla mattor var upptagna. Tur att vi fick en flaska vatten!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar