torsdag, augusti 03, 2017

Dag 10 - Torsdag

Vilket jäkla skit väder det har varit idag! Jag vaknade vid 07:00-tiden och det gjorde Matthias och Lenny också.
Matthias hade gått upp vid 01:00 och var lite hungrig så han stoppade en guld nougat (hans nya drog) och en fransk nougat i fickan, gick och lade sig  och glömde av chokladen...
När han satte sig upp i sängen såg det ut som om han hade gjort på sig! Det var nougat över hela överkastet (han sover på sängen och inte i och nej jag har ingen aning om varför...), på hans brallor och sockar?!
Det blev uppstigning omedelbums och tvagning av det beige överkastet och de svarta mjukisbyxorna!

När vi ändå var uppe så tidigt och det var skitväder så var det ju lika bra att åka till Borås och hämta lite av mina saker på mammas vind.
Vi fick med en hel del så nu blir det till att fylla vårat hus i Taverny.

Vi passade på att äta på Tugg i Borås och det var faktiskt den godaste vegoburgaren jag har ätit på mycket länge.
Hemgjorda pommes frites, mycket goda!
Efter en fika bar det hemåt till stugan igen, fortfarande genom skitväder!
Vi slöade mest i eftermiddags, modern och jag tog två promenader till en av mammas väninnor som vi bodde granne med tidigare. En gång i ogjort ärende eftersom hon var och handlade.

Efter middagen började solen plötsligt skina. Vi ville ta ut byrackan på en prov-tur för att se om tassen var bättre, och det var den, med råge.
Vi tog en tur runt campingen där det ligger en tennisbana. Tidigare i veckan hittade Lenny två tennisbollar utanför staketet, och ikväll var han på j'attend igen! Han nosade upp två till! Vilken lycka! Han bar en av bollarna hela vägen hem!

Nu är det snart läggdags igen, man blir så trött av det här vädret och dessutom tror jag att havsluften suger musten ur en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar