tisdag, november 03, 2020

Senaste nytt från förorten

Här händer det rafflande saker må ni tro! Vid lunchtid stängde Matthias arbetsplats för desinfektion. Tydligen hade flera ur personalen testats positivt för COVID-19.

Trots det ska de kunna komma tillbaka imorgon igen. På mitt arbete har det hänt två eller tre gånger redan. Nu är det gjort så att bara våningsplanet stängs av för desinfektion men alla ur personalen som jobbar på det våningsplanet skickas hem på karantän och får endast komma tillbaka med ett negativt COVID-19 test.

Annars händer det inte särskilt mycket här. Det regnar och sen är det sol. Lenny skäller på brevbäraren och alla andra som har oturen att gå förbi när han har vaktpasset med nosen i hålet i grinden.

Jag har gjort färdigt min sjal som blev precis som jag hade hoppats på, nu stickar jag en ylle snood i ett superfint mjukt garn i en vacker blå färg, tänkte att det skulle bli en beanie till halsduken / snooden. Just ordet snood tyckte Matthias var väldigt skojigt.
Jag vet inte varför, men det kanske låter roligt i franska öron.

Matthias började att slipa trappan upp till första våning i eftermiddags och när han är på gång så är det svårt att stoppa honom... Lenny och jag håller för öronen.

Jag tappade bort mig i en massa minnen när jag letade efter en bild till dagens inlägg. Filippinerna, vardagen i Vincennes där jag bodde tidigare...

Jag älskade utsikten från mitt badrum och det syns när jag tittade igenom mina bilder!

Här kommer en bild tagen från badrumsfönstret den 11:e april 2013

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar