lördag, januari 07, 2017

Julgransplundring

Idag lördag, hyfsat avslappnat. Efter att svärfar åkt efter ett kort besök (mäta var toaletten ska stå i det nya badrummet bl.a.) blev det striptease. Granrackar'n blev av med både kulor och glitter i ett nafs!

Stackar'n var kruttorr även fast vi hade köpt en "riktig" julgransfot. Jag vägrar att köra ner granen i en stubbe, hel dumt!
Där vi hade köpt vår gran kunde man lämna tillbaka den och få ett presentkort på 10€, det ville vi såklart så vi packade in skelettet i bilen (den var en sketch innan vi klarade att rulla in den i plasten och tejpa ihop hela paketet!).

Naturligtvis gick vi en runda inne på Truffaut och jag hittade ett slags fågelbord. Det är en "stång" i sort sett. På stången sitter två fat, ett som man ska hälla vatten i och ett med nätbotten som det ska ligga frön i. Det finns även tre krokar som talgbollarna ska hängas från.

Jag körde ner stången utanför fönstret som vi öppnar varje dag för att vår hund Lenny ska få ljus och kunna titta ut och skälla på brevbäraren. Talgbollarna hänger där också.

Dagens bild visar granens striptease i tre etapper!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar