onsdag, januari 18, 2017

Homeworking & glamour

Jag kan inte säga att jag någonsin varit särskilt glamorös eller kvinnlig. Jag försökte väl ett tag att ändra stil mest för "karriärens" skull, men det funkar inte. Jag är den jag är och jag gillar inte högklackade skor, snäva kjolar och kavajer. Stringtrosor och spetsbehå är också mycket ointressant för mig! Som tur är finns det ju ett mellanting. Jag gillar att vara bekväm i mina kläder och kräver tillfället att jag klär upp mig så gör jag det, inte utan att gnälla men jag gör det!
Vad jag egentligen ville säga är att jag med största sannolikhet har nått botten på det oglamorösa havet: jag sminkar mig först när jag kommer till jobbet! Jag korsar alltså hela Paris osminkad! Ögonen är så små på morgonen när jag går upp så jag får nästan leta efter dom och bända upp dom för att pilla i linserna. Inte ska jag väl då utsätta dessa stackare för ytterligare ett övergrepp! Näe du, det får vänta tills jag kommer fram till Châtillon!

Idag fick jag ett mycket trevligt mejl från personalavdelningen. Min ansökan om att jobba hemifrån blev godkänd och fick jag skriva på mitt tilläggsavtal. Två dagar i veckan i mitt hemmakontor utan 3 timmars resväg! Hurra, champagne skulle jag vilja säga!

Idag var det soligt men kallt och köldknäppen ska fortsätta ända tills nästa vecka. Tur att det finns varm soppa att tillgå!

Dagens bild är tagen från gång och cykelvägen som går förbi mitt jobb. Mitt kontor ligger på första våningen i byggnaden längst bort i bild!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar