onsdag, december 27, 2017

Tjugosex

Jobbet är stängt den 26:e december. Vi har fyra dagar om året då företaget stänger för all administrativ personal, de som jobbar med assistansen måste naturligtvis jobba som vanligt, fast de får en dags semester att ta ut en annan dag.

Jag tog tre dagars semester och får sammanlagt 11 dagars ledigt med helgdagarna. Jag passar på att göra nytta hemma!

Mitt kontor skulle ha blivit städat för ett och ett halvt år sedan, men jag började idag.
Tyvärr är belysningen så fruktansvärt dålig så jag måste städa medan det är ljust ute, annars ser jag inget.

Jag sorterade alla böcker och mina smycken, allt kom in i skåpet och bokhyllan. Men det finns fortfarande en hel del att fixa med. Men innan fredag ska det vara klart, Matthias och jag har slagit vad!

När det blev mörkt ute passade jag på att frosta av kylskåpet. Jag har samlat på mig en del mandarinskal som har marinerat i vinäger i fyra veckor ungefär. Jag blandade ut en del vinäger med en del vatten och tvättade ur kylskåpet. Inte nog med att det blev skinande rent det luktade gott också. Vinäger luktar ju inte sådär jättegott annars... Under tiden kokade jag en zucchinisoppa till middag.

Det blev en ganska välfylld första semesterdag!

Idag den tjugosjätte december är jag tacksam för min förmåga att organisera. Om ett par dagar kommer mitt kontor vara så välorganiserat att IKEA kommer att vilja göra ett studiebesök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar