lördag, januari 09, 2021

Lördag i förorten

Jag drog med vår motvillige hundlurk ut på promenad i skogen idag. Solen sken från en klarblå himmel, det var kallt och luften frisk, det kändes nästan som vår i luften när man gick i solskenet, då kan man bara inte stanna inne.

När han väl förstod att vi skulle till skogen började Lenny nästan galoppera. Han såg så glad ut, som en kalv på grönbete, det gjorde att mitt hjärta sjöng.

Vi var ute och gick i skogen i 1,5 timma. Det tar 10 minuter att komma upp till skogen och det är väldigt brant uppför så vi (iallafall jag) var väldigt varma när vi väl var uppe.

Det var inte många människor där så jag fuskade med ansiktskyddet, vilken befrielse att kunna andas riktigt!

När vi kom hem igen blev det kaffe och ett torkat kycklingbröst, ni kan ju gissa vem som fick vad.

Jag upptäckte också att Lenny har börjat att posera för mina bilder. Visserligen oftast med rumpan mot objektivet men nu gömmer han sig iallafall inte.

Kolla bara in dagens bild från vår underbara skogspromenad! Det var inte alls meningen att han skulle stå där men vem kan motstå en sån här goding?

4 kommentarer:

  1. Vilken härlig promenad i vacker natur! Vad trevligt du verkar bo :).
    Vad är Lenny för ras? Ålder? "Rolig" hund som du har som du får dra ut för att gå på tur med :D.
    Här i Stockholm har vi idag söndag fått fin snö och det är runt 0 grader. Jag börjar jobba i morgon igen efter en lång julledighet. Känns både lite jobbigt och lite kul. In i rutinerna igen...Ha det bra! /Annika F
    P.S Jag skrev om min finska pappa för ett tag sedan och finskan jag aldrig fick lära mig. På din fråga därefter svarar jag nog -Nej, finska är nog för svårt att lära på gamla dagar för mig tyvärr. Jag har svårt nog med engelskan då jag inte är någon språkbegåvad människa. Synd. Men visst hade det varit roligt att kunnat. Lycka till med ungerskan! D.S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Annika,
      Vi bor ungefär 30 minuter med tåg från Gare du Nord nästan "på landet" nära en stor skog och ganska nära en flod. Jag tyckte att detta var "le trou du cul du monde" eller världens rövhål för att vara lite vulgär, första gången jag kom hit men så fort jag hade besökt skogen och omgivningarna så glömde jag det och ville bo här.
      Vi får väl se hur det går med ungerskan... ;o)

      Radera
    2. Men kära nån jag glömde ju att svara på frågorna om Lenny... Lenny är en ren blandras som vi gillar att säga. Jack Russel korsad med Pit Bull eller American Staff. Ingen vet säkert, men en renrasig Jack är han INTE! Surgubben fyller 13 år i juni.

      Radera
  2. Tack för dina svar! Roligt att du trivs så bra och lilla hunden är mycket gullig fast han inte är renrasig ;). Vov! /Annika

    SvaraRadera