söndag, januari 24, 2021

Minus

Till skillnad från igår vaknade vi upp till minus grader och frost, underbart vackert!
Jag åt frukost och tittade på På Spåret, mitt guilty pleasure på söndagarna.
Jag började att plocka in lite porslin i det nya vitrinskåpet men det högg till så jäkligt i ryggen att jag först trodde att jag hade fått ryggskott, men det var ett halvt falskt alarm.

Ont hade jag men jag kunde ta mig fram och gick bra med hjälp av ett bälte jag köpte för längesedan när jag hade ryggskott var och varannan vecka.
Det är väl kanske nu det börjar som Dr Tran Dihn sa, för att bli bättre kommer du först att bli sämre...

Jag tänkte att innan jag blir helt låst så tar vi oss ut på en liten promenad med Lenny. Sagt och gjort, vacker frostigt landskap! Jag tänkte gå tillbaka ganska snabbt men det blev en lång promenad för vi var båda varma i kläderna.
Jag kände inte av ryggsmärtan alls och när Lenny drog med mig upp i skogen hade jag inte hjärta att säga nej. Han älskar att springa lös i skogen och nosa och hälsa på alla.
Han var så lycklig att han slog följe med en familj och jag kunde bara hänga på, Lenny lyssnade inte alls när jag kallade på honom.

När vi kom hem var vi båda trötta och frusna så det blev en stor belöning till Lenny och en kaffe till mig.
Jag tittade färdigt på Hundraettåringen som smet från notan och försvann på Netflix och Lenny har legat i sin korg och snarkat.

Ryggvärken har kommit tillbaka men hålls i schack med hjälp av bältet.

Det började snöa under eftermiddagen och det låg ett tunt lager snö ett tag innan regnet. Nu ligger det bara lite kluttar kvar...

Jag tänkte bjuda på en bild av hundlurken idag, han har varit väldigt avslappnad i eftermiddag!

4 kommentarer:

  1. Gullig, trött hund du har :)! Härligt med en promenadkompis <3. Hoppas ryggvärken försvinner. Jag vet tyvärr hur ryggskott/ryggont känns./Annika F

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lenny är en skön typ, han har mycket humor (fast han inte riktigt vet hur rolig han är själv) sen är han väldigt lättkränkt! Ryggvärken är nästan väck idag. Jag gjorde lite yoga för att mjuka upp och det gick bra så ryggskott är det inte, det går ju knappt att andas när man har ryggskott! Hu!

      Radera
  2. Aw, Lenny! Bra söndagsplaner. Hoppas ryggvärken har att göra med kroppens omställningar som du säger! Varma bad? Jag saknar verkligen bubbelpoolen på YMCA nåt extremt nu i covidtider. Men nu vaccinerar de 65-åringar i San Diego så hoppas också att det snart är min tur.
    Hoppas du känner dig bättre snart.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad skönt det låter med bubbelpool, det längtar jag efter! Vi var en tur på ett hotell med SPA anläggning i februari förra året. Allt var med saltvatten. Lite konstigt först men skönt. Jag lägger min tillit till Dr Tran Dinh, en ny behandling imorgon! Hurra!

      Radera